Vastgoed

Alle 38.000 woningen van Rochdale voortdurend vernieuwen en toekomstbestendig maken. Dat doen we met renovatie- en nieuwbouwprojecten en door aankoop van locaties en woongebouwen.

De afdeling Vastgoed is verantwoordelijk voor de woningvoorraad. Daarbij is het verduurzamen en het gasloos maken van alle woningen een van de grote actuele uitdagingen. Tegelijk willen we zoveel mogelijk de wachtlijsten voor een sociale huurwoning verkleinen.

Hier houden we ons mee bezig

Vastgoed is verantwoordelijk voor het beheer en de verdere ontwikkeling van de vastgoedportefeuille van Rochdale. De komende jaren ligt de uitdaging in het (her)ontwikkelen en verduurzamen van de vastgoedportefeuille. Het bezit van Rochdale is in sterke mate geconcentreerd in wijken/buurten met een grote maatschappelijke opgave. Daarnaast vraagt de huidige woningmarkt om uitbreiding van vastgoed.

Dit zijn we

Om invulling te geven aan haar opgave is Vastgoed verdeeld over de teams Vastgoed Programmering & Kwaliteit, Vastgoedonderhoud en twee teams Gebiedsontwikkeling.

De mannen en vrouwen van deze afdeling hebben stuk voor stuk veel kennis van zaken. En omdat men van elkaar wil leren wordt er regelmatig bij elkaars projecten gekeken en veel onderling gespard om te zoeken naar de juiste oplossing en aanpak. We leveren een grote prestatie, met impact op de gebouwde omgeving en de buurten en daar zijn we met elkaar trots op.

Hier vind je ons

Een deel van de collega's is vrijwel altijd buiten de deur op de bouwplaats te vinden. De anderen werken op kantoor en kunnen kiezen uit de bureaublokken, met flexplekken en kamers om te overleggen. Dit zorgt voor veel dynamiek en een goede energie. Van onze projecten hangen foto’s aan de muur, waardoor iedereen binnen Rochdale een beeld krijgt van waar we mee bezig zijn.

Eric Nagengast

Manager vastgoed
Het verschil kunnen maken door letterlijk én figuurlijk te bouwen aan de samenleving en de stad.
Meer weten

Camiel Hoekstra

projectleider vastgoed
Meer weten

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.