Eric Nagengast
Eric Nagengast

Eric Nagengast

Manager vastgoed

Het verschil kunnen maken door letterlijk én figuurlijk te bouwen aan de samenleving en de stad.

In 2015 ben ik bij Rochdale begonnen als manager vastgoed, vanwege de uitdaging in het werk en de kansen om het verschil te maken in het dagelijks leven van mensen. De afdeling Vastgoed opereert in verschillende teams en is verantwoordelijk voor tientallen renovatie- en nieuwbouwprojecten. Daarnaast zorgen we samen voor het onderhoud aan de casco’s van de gebouwen, voor al het technisch beleid en de strategie voor de verduurzaming van alle 38.000 woningen.

Mijn werk als manager vastgoed

Onder mijn leiding praten de medewerkers van Vastgoed met bewoners, architecten en andere adviseurs en ze maken een plan van aanpak of een ontwerp. Daarna besteden ze het werk aan bij een aannemer en zien ze erop toe dat projecten goed uitgevoerd worden. In al deze activiteiten is sprake van steeds verdergaande digitalisering van data, informatie en 3D-modellen. Dat is een superleuke ontwikkeling en uitdaging. Zo kunnen we betere keuzes maken en betere service verlenen aan collega’s en bewoners, zonder dat het meer gaat kosten.

Met plezier werken bij Rochdale

Ik haal veel voldoening uit het feit dat ik meestuur in de strategie die we hanteren in wijken en buurten. En dat alle activiteiten van de medewerkers opgeteld leiden tot zichtbare resultaten in de stad: gebouwen die er pico bello bij staan, mooie nieuwe ontwerpen. Buurten die gevarieerd zijn en goed functioneren. Het is geweldig dat ik elke dag knopen mag doorhakken, zodat mensen de volgende stap kunnen zetten met hun werkzaamheden.

Rochdale als werkgever

Rochdale is een werkgever die informeel is en waarbinnen iedereen zijn kansen kan en mag grijpen. Er is veel vrijheid om goede ideeën uit te werken en zelf voorstellen te doen en dus is er veel ruimte voor individuele ontplooiing. Ik voel me echt goed bij het feit dat Rochdale de gewone dingen héél goed wil doen, en gewone mensen in gewone buurten centraal stelt.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.