HR

Zorgen dat de medewerkers op de juist plek in de organisatie zitten. Waarbij hun talent wordt benut en waarbij ze gaan voor persoonlijke groei.

Als afdeling HR zijn we verantwoordelijk voor een goede instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers in de organisatie. Hierbij is het belangrijk dat de medewerkers in hun kracht staan. Het totale personeelsbestand bestaat, uit ongeveer 500 medewerkers.

Hier houden we ons mee bezig

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie. We willen de beste medewerkers aan ons verbinden en wij willen een prettige werkgever zijn.

We vinden vitaliteit en goede arbo-omstandigheden heel belangrijk. Met het vitaliteitsprogramma Centraal Vitaal willen we dat medewerkers zich vitaal kunnen blijven voelen.

Voor persoonlijke groei kennen we verschillende opleidingsmogelijkheden en hierbij staat duurzame ontwikkeling voor ons voorop.

In de gesprekscyclus kijken we hoe medewerkers met hun talent een bijdrage leveren aan de organisatiedoelen en aan persoonlijke groei. Feedback geven aan elkaar is daarbij belangrijk.

Verder kijken we met de verschillende afdelingen in de organisatie naar hun personeelsplanning. En uiteindelijk is het van belang dat iedereen netjes zijn salaris ontvangt en voeren we de personeels- en salarisadministratie uit.

Dit alles doen we met het idee dat medewerkers zich kunnen richten op hun werkzaamheden en dat in zo goed mogelijke sfeer en omstandigheden. Waardoor alle medewerkers een bijdrage kunnen leveren aan de koers van Rochdale.

Dit zijn we

De twaalf medewerkers op de afdeling staan bekend om hun betrokkenheid, deskundigheid en persoonlijke aanpak. We maken voor iedereen tijd. En of het nu de HR-adviseurs zijn, de medewerker arbo, de recruiter of de salarisadministrateurs: wanneer het druk is schieten we elkaar te hulp. Plezier hebben in ons werk en met elkaar straalt er bij onze afdeling van af!

Hier vind je ons

Je vindt de afdeling HR in de toren van het Bruggebouw. Lunchen doen we vaak gezamenlijk in het bedrijfsrestaurant.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.