Afdeling Dagelijks Onderhoud

We voeren per jaar 54.000 reparaties uit voor onze huurders en we zorgen ervoor dat woningen weer bewoonbaar zijn voor nieuwe huurders.

Als afdeling Dagelijks Onderhoud zijn we verantwoordelijk voor alle reparatieverzoeken.

Hier houden we ons mee bezig

Of het nu gaat om een lekkende kraan, een kapot raam of een nieuw toilet, wij zijn van alle markten thuis en repareren het. Daarnaast zorgen we ervoor dat leeggekomen woningen van Rochdale in goede staat zijn voor ze weer verhuurd worden. We vervangen dan eventueel de sloten en mogelijke gebreken in de woning lossen we ook op.

Dit zijn we

Met meer dan honderd medewerkers is deze afdeling elke dag in touw om samen het beste resultaat neer te zetten voor de bewoners. Van vakmannen en -vrouwen tot planners en van opzichters tot werkvoorbereiders, iedereen steekt graag de handen uit de mouwen. En de onderlinge saamhorigheid en collegialiteit is erg groot.

Hier vind je ons

De afdeling bevindt zich op de gezellige locatie Hemweg, maar de meeste medewerkers zijn voor hun werkzaamheden op pad in de buurten. Doordat we bij de huurders over de vloer komen zien we wat er achter de voordeur gebeurt en zijn we de oren en ogen van het bedrijf. Daardoor is er altijd een uitdaging te vinden en is elke dag anders.

Thijs

Allround vakman Dagelijks Onderhoud
De diversiteit is het mooiste. Geen dag is hetzelfde en je werkzaamheden ook niet. Er is altijd een uitdaging te vinden.
Meer weten

Abraham Boame

Allround vakman
Veel afwisseling, zodat ik mij blijf ontwikkelen
Meer weten

Neem contact op met Marleen

Recruiter

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

06 273 29 797
mwillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.