Digitalisering & Informatievoorziening

Zorgen voor de juiste informatie én data en deze inzetten voor toekomstige mogelijkheden. Dat doen we door de data op orde te hebben en waar mogelijk de processen te digitaliseren.

De afdeling Digitalisering & Informatievoorziening (D&I) is verantwoordelijk voor de continuïteit in de bedrijfssystemen die nodig zijn voor de zorgvuldige uitvoering van de processen binnen onze organisatie. De afdeling bestaat uit een aantal onderdelen die allemaal een eigen aandachtsgebied hebben: datamanagement, servicedesk, functioneel beheer, projectmanagement, architectuur & beleid en security.

Hier houden we ons mee bezig

Deze afdeling is zo leuk omdat we aan de vooravond staan van nieuwe en spannende ontwikkelingen, zoals Internet of Things en domotica. Hierin kunnen wij zelf de regie nemen en onze toegevoegde waarde voor de business laten zien. Alles kan en kansen pakken is het motto.

Dit zijn we

D&I bestaat uit negen medewerkers met een ongelofelijke bagage aan kennis en ervaring die we op een nieuwe manier kunnen gaan inzetten. We staan klaar voor onze (interne) klanten en zijn sociaal met elkaar. Het team werkt nauw samen met de rest van de organisatie en weet heel goed wat er speelt.

Een team dat meedenkt met de markt, oplossingen aandraagt, veel contact heeft met de leveranciers, en die daar een hele actieve rol in heeft. Niet alleen ondersteunend en reactief, maar gericht op innovatie, vooruitstrevend in het belang van de organisatie.

Hier vind je ons

Je vindt onze afdeling op de derde verdieping op het hoofdkantoor, in een grote open ruimte met de mogelijkheid om te vergaderen of even informeel een kop koffie te doen met elkaar. Voor onze klanten hebben we een tafel waaraan we dagelijks tijdens ons inloopuur vragen beantwoorden.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.