Financiën

Wij zijn verantwoordelijk voor de complete financiële huishouding van Rochdale. Van plan, begroting en rapportage tot aan de verantwoording aan de (externe) toezichthouders.

Bij ons ligt de verantwoordelijkheid voor de financiële en fiscale positie, van Rochdale en alle deelnemingen. En we vinden ook nog wat van de processen en de automatisering daarvan.

Hier houden we ons mee bezig

Natuurlijk registreren wij de financiële gevolgen van alle werkzaamheden. Maar bij ons gaat dat wel verder dan alleen facturen inboeken. We verzorgen rapportages, bouwen dashboards en werken continu aan verbetering. Van onze processen, van de informatievoorziening, van processen van onze klanten, van rapportages, van het team en van onszelf.

Dit zijn we

Er werken ongeveer dertig collega's op de afdeling. Medewerkers financiële administratie, financial controllers, boekhoudkundig medewerkers en business controllers. We kennen drie niveaus per functie, waardoor er veel ruimte is om te groeien in de functie, of naar een andere functie.

Alle medewerkers hebben hun eigen karakter, kenmerken, kwaliteiten en bijzonderheden. Maar we hebben allemaal de ambitie om het goede te doen en het goede goed te doen.

Hier vind je ons

We zitten op de eerste verdieping met elkaar in één grote lichte ruimte. Er is voldoende ruimte om te bewegen en er zijn genoeg middelen om goed te kunnen werken. Uiteraard kun je ook staand werken aan je bureau of in een van de vergaderruimtes, maar zitten, op een stoel of een bal, kan ook.

Mario Kuip

Business Controller
Met plezier samenwerken om de beschikbare middelen nu en in de toekomst zo goed mogelijk in te zetten.
Meer weten

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.