Werken bij Rochdale

Groei mee, bouw mee, verander mee

Wij huisvesten zo’n 80.000 mensen in de regio Amsterdam. Huisvesten is veel meer dan alleen het bieden van woonruimte: het gaat om je huis, je straat én je buurt. Samen werken wij elke dag aan de kwaliteit van woningen, de leefbaarheid van onze straten en het contact met onze bewoners. Want ons werk draait om mensen.

Hoe we dat doen? Door ons te richten op de professionele ontwikkeling van medewerkers. Zodat jij gezond, geïnteresseerd, gemotiveerd, gestimuleerd en enthousiast blijft. Dat maken we mogelijk met doorgroeimogelijkheden en stages op de eigen en andere afdelingen en binnen andere functies.

Verder stimuleren wij medewerkers zich te ontwikkelen op de pijlers flexibiliteit, resultaatgerichtheid, het nemen van initiatief, klantgericht zijn en samenwerken. Zodat jij, naast je vakkennis, jezelf ook ontwikkelt op andere vlakken.

  • Flexibiliteit. Je gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderingen.
  • Resultaatgerichtheid. Je beslissingen aanpassen op concreet haalbare doelen.
  • Initiatiefrijk. Liever uit jezelf beginnen dan passief afwachten.
  • Klantgerichtheid. Prioriteit geven aan tevredenheid van klanten en collega's.
  • Samenwerken. Een actieve bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat.

Chantal

Neem contact op met Chantal

Recruiter

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.