Communicatie

We maken zichtbaar wat de organisatie doet en wat het belang daarvan is. Door hard te werken aan een betere relatie met onze bewoners. Zodat zij beter weten waar ze aan toe zijn en wij beter kunnen aansluiten bij hun leefwereld.

Als communicatieafdeling verzorgen we alle communicatie voor Rochdale. Dus zowel met bewoners als belanghebbenden, de arbeidsmarkt en intern.

Hier houden we ons mee bezig

De werkzaamheden variƫren van het organiseren van bijeenkomsten tot het uitdragen van standpunten via de media. En natuurlijk maken we ook ondersteunende communicatie op diverse inhoudelijke onderwerpen, zoals duurzaamheid, huur betalen en bewonerscommissies. De communicatie verzorgen voor een prachtig bedrijf dat er enorm toe doet, daar zijn we best trots op. We houden ons als afdeling bezig met te laten zien wat Rochdale allemaal doet.

Dit zijn we

Wij zijn als kleine afdeling, met zes allround communicatiespecialisten, betrokken bij de hele organisatie. Daarbij ondersteunen we alle andere afdelingen en dat maakt een werkdag heel afwisselend en dynamisch. Natuurlijk zijn we ook een creatieve club en proberen we die creativiteit ook te gebruiken om mensen te inspireren en te enthousiasmeren. Door leuke dingen te verzinnen en mooie dingen te maken. Dat brengt onszelf veel energie en pret en het werkt aanstekelijk voor de rest van de organisatie.

Hier vind je ons

We zitten op de vierde etage van het bruggebouw. We hebben veel aanloop van collega’s en dat zorgt voor leven in de brouwerij. Het is een open en enthousiast, maar ook gedreven team. Als team willen we het goede voorbeeld geven in hard werken, mooie dingen doen en een verbindende factor zijn.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.