Dit kun je verwachten

Uiteraard begint alles met jouw sollicitatie op een vacature. Dat doe je door op de button 'solliciteer' te klikken onderaan de vacaturepagina waar jouw droombaan op staat (en uiteraard door alle benodigde informatie in te vullen).

Bekijk hier alle vacatures

Na je sollicitatie kan je het volgende van ons verwachten:

Wanneer je jouw sollicitatie gedaan hebt ontvang je direct een sollicitatiebevestiging en binnen zeven werkdagen een inhoudelijke reactie.

Zien we voldoende aanknopingspunten? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste sollicitatiegesprek met iemand van de afdeling en de recruiter. Als de uitkomst van het eerste gesprek voor zowel jou als ons positief is, nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Voorafgaand aan het tweede gesprek of na het tweede gesprek willen we met een online assessment inzicht krijgen in je capaciteiten, kwaliteiten en drijfveren. Het online assessment maak je gewoon vanuit huis op een tablet of laptop.

Het feit dat we hier in de procedure zitten, betekent dat we tot nu toe allebei positief zijn over de mogelijkheden. In dit gesprek gaan we dieper in op de functie en op de vraag waarom jij de geknipte kandidaat bent voor de vacature. Het gesprek vindt plaats met de collega’s waar je mee gaat werken.

Zijn we nog steeds allemaal positief? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden.Verder doen we een pre employment screening en winnen we een referentie in.

Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom collega! Je begint bij Rochdale met het onboardingsprogramma, waardoor je de organisatie goed leert kennen.

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.