Gebiedsbeheer

Leefbare buurten realiseren die schoon, heel, veilig en groen zijn. De basis op orde brengen via dagelijks beheer, projecten en programma's voor ontwikkel- en aandachtsbuurten.

De afdeling Gebiedsbeheer ondersteunt kwetsbare huurders, stimuleert zelfredzaamheid en bouwt samen aan communities.

Hier houden we ons mee bezig

Ons werk doen wij samen met lokale belanghebbenden en huurders, en onze collega’s van andere afdelingen. We werken resultaatgericht in buurtteams en met een team van specialisten aan zorg, overlast en woonfraude. De buurtteams bepalen zelf de invulling van de buurtprojecten en activiteiten passend binnen de doelen en programma’s van leefbaarheid.

Dit zijn we

Op de afdeling werken ongeveer zeventig enthousiaste en daadkrachtige medewerkers. Zij staan stevig in hun schoenen, zijn gericht op samenwerking en functioneren als bruggenbouwer en verbinder. Van buurtcoördinator tot wijkbeheerder en van medewerker zorg tot medewerker bestrijding onrechtmatige bewoning, iedereen werkt samen aan sterke en leefbare buurten waar men zich thuis voelt.

Hier vind je vind ons

Deze gedreven en enthousiaste mensen, die elke dag weer het verschil maken voor tevreden huurders en een leefbare en prettige buurt, zijn 70% van hun tijd buiten werkzaam. Ze hebben veel vrijheid en zelfstandigheid om samen met huurders en partners in de buurt hun doelen te bereiken. En de dagen dat ze op kantoor zijn, schuiven ze aan op de flexplekken in de open kantoortuin om daar samen te werken in de buurtteams.

Faisal Adli

Wijkbeheerder
Ik krijg de kans om zelfstandig te werken en de vrijheid te verbeteren. Integraal samenwerken is fijn, ik leer hier veel van.
Meer weten

Stefan Post

Buurtcoördinator
Met een compact team in kleine buurten echt aanwezig zijn
Meer weten

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.