Woonservice en Incasso

Met de inzet van onze medewerkers worden huurders gehoord en geholpen bij het zoeken naar een passende woning. En we geven ondersteuning bij betalingsproblematiek.

De afdeling Woonservice en Incasso is verantwoordelijk voor het verhuur-mutatieproces, het incassoproces en bewonersbegeleiding bij renovatie en nieuwbouw. We zijn een zeer dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde verloopt en waar we met z’n allen onze passie en ons maatschappelijk hart kunnen inzetten.

Hier houden we ons mee bezig

Onze werkzaamheden zijn zeer veelomvattend. Denk hierbij aan het begeleiden van woningbezichtigingen en het tekenen van contracten, zorgen voor herhuisvesting tijdens renovaties, leegstandbeheer en het vaststellen van huurprijzen. Maar ook veel administratieve zaken, incasso en ondersteuning bij betalingsproblematiek zijn ons terrein. Dankzij de creatieve ideeën en initiatieven van de medewerkers werken we samen met de huurders aan het verbeteren van onze klant- en dienstverlening.

Dit zijn we

Meer dan zeventig medewerkers, waaronder verhuurmakelaars, backofficemedewerkers, bewonersbegeleiders en medewerkers incasso, werken hier met veel plezier en humor samen. We zijn er voor elkaar en voor onze bewoners en dit stralen we uit. De sfeer is goed en nieuwe medewerkers voelen zich zeer snel thuis. We krijgen regelmatig verzoeken van andere afdelingen die stages bij ons willen volgen.

Hier vind je ons

De afdeling kent een open cultuur. We werken in wijkteams met collega’s van Dagelijks Onderhoud en Gebiedsbeheer, om zo kennis te delen en elkaar te ondersteunen bij de werkzaamheden. Er zijn aparte ruimtes voor overleggen of voor als je even in stilte iets wil uitwerken.

Miranda Eerenberg

Verhuurmakelaar
Meer weten

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.