Marlou Steenbergen
Marlou Steenbergen

Marlou Steenbergen

Coördinator bedrijfsonroerendgoed

Met een juiste invulling van een bedrijfsruimte de leefbaarheid in wijken ondersteunen, zodat onze huurders in prettige wijken wonen.

Na eerst bij verschillende andere bedrijven op de marketingafdeling te hebben gewerkt, ben ik in 2001 bij woningcorporatie Rochdale terecht gekomen. Ik was op zoek naar meer maatschappelijke relevantie in mijn werk en vond deze sector zeer boeiend en de mensen erg bevlogen.

Mijn werk als coördinator bedrijfsonroerendgoed

Ik begon destijds als marketing coördinator, maar tegenwoordig ben ik werkzaam als coördinator bedrijfsonroerendgoed. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor zo'n 300 bedrijfsruimtes in Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-Oost en Diemen. Die ruimtes moeten verhuurd en beheerd worden, op zo'n manier dat het ten goede komt aan de leefbaarheid van de wijk.

Met plezier werken bij Rochdale

Mijn werk vraagt flexibiliteit en maatwerk. Het is zelden standaard. En daarom moet je oplossingsgericht zijn en een zekere mate van creativiteit hebben. Dit zie ik ook terug bij mijn collega’s. Het fijne is de grote collegialiteit die onderling heerst. Het draagt allemaal bij aan een juiste invulling van bedrijfsruimtes, waarmee de leefbaarheid in wijken verbetert.

Rochdale als werkgever

Blijven leren vind ik heel belangrijk, ook als je niet meer piepjong bent. Dat brengt jezelf, maar ook Rochdale verder. Medewerkers krijgen veel mogelijkheden zich te ontwikkelen. We kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen in de ‘keuken’ van andere afdelingen. En er zijn uitwisselingsprogramma’s met andere corporaties. De combinatie van de maatschappelijke relevantie van het werk en de kansen jezelf te ontwikkelen geeft erg veel voldoening.

Neem contact op met Marleen

Recruiter

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

06 273 29 797
mwillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.