Marlou Steenbergen
Marlou Steenbergen

Marlou Steenbergen

Assetmanager

Door te sturen op een juiste mix van doelgroepen of het inzetten van nieuwe woonconcepten, kunnen we onze buurten sterker maken en écht iets betekenen voor onze huurders.

Na eerst bij verschillende andere bedrijven op de marketingafdeling te hebben gewerkt, ben ik in 2001 bij woningcorporatie Rochdale terecht gekomen. Ik was op zoek naar meer maatschappelijke relevantie in mijn werk en vond deze sector zeer boeiend en de mensen erg bevlogen.

Mijn werk als assetmanager

Voordat ik assetmanager werd, heb ik binnen Rochdale verschillende functies vervuld. Op strategisch niveau als beleidsadviseur, maar ook op operationeel niveau waar ik me bezighield met de verhuur van bedrijfsonroerendgoed. Deze ervaring komt mij in mijn huidige functie goed van pas, omdat de assetmanager de verbindende schakel is tussen strategie en uitvoering. Als assetmanager stuur je op het maatschappelijke én het financiële rendement van het vastgoed. Dat wil zeggen, hoe zetten we ons vastgoed (de stenen) zo goed mogelijk in voor onze doelgroepen (de mensen) tegen een zo optimaal mogelijk rendement (geld). 

Met plezier werken bij Rochdale

Als assetmanager functioneer ik als een spin in het web. Ik werk met veel verschillende afdelingen en collega’s samen, zoals wijkbeheerders, projectleiders, opzichters of strategen. Er is een grote collegialiteit en veel werkplezier. Ik kom graag in de wijk, want dan zie je het best hoe de buurt er voor staat. De input van mijn collega’s die dagelijks in de wijk werken is heel belangrijk voor mij. Daar haal ik mijn motivatie en inspiratie uit.

Rochdale als werkgever

Blijven leren vind ik heel belangrijk, ook als je niet meer piepjong bent. Dat brengt jezelf, maar ook Rochdale verder. Medewerkers krijgen veel mogelijkheden zich te ontwikkelen. We kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen in de ‘keuken’ van andere afdelingen. En er zijn uitwisselingsprogramma’s met andere corporaties. De combinatie van de maatschappelijke relevantie van het werk en de kansen jezelf te ontwikkelen geeft erg veel voldoening.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.