Vastgoedregie

Verhuur en beheer van bedrijfsruimte en parkeervoorzieningen, verkoop van vastgoed en de coördinatie van verenigingen van eigenaars. Dat is in een notendop wat wij doen.

De afdeling Vastgoedregie is een verzameling van drie compacte afdelingen met twintig medewerkers.

Hier houden we ons mee bezig

Met de 850 units bedrijfsruimte (bedrijfsonroerendgoed) en maatschappelijk vastgoed wil Rochdale bijdragen aan de ontwikkeling van leefbare buurten. Door te zorgen voor een passend en gevarieerd aanbod aan voorzieningen, zoals winkels, zorg, buurthuizen, bedrijfsruimten en kantoren, wordt een leefomgeving aantrekkelijk voor bewoners en bezoekers. De afdeling zorgt voor de verhuur en het beheer van deze units en zo'n 2.000 parkeerplaatsen, verspreid over de hele stad.

Met verkoop van vastgoed houden we ons bezig om zo nieuwbouwwoningen aan de portefeuille toe te voegen en grote renovatieprojecten mee te financieren. Die verkoop kan over van alles gaan. Woningen in bestaande complexen, gerenoveerde woningen in projecten of andere gebouwen als winkels of kantoren.

Door verkoop van (voormalige) huurwoningen ontstaan verenigingen van eigenaars, waarin zowel Rochdale als de kopers van de woning(en) deelnemen. Ook daarin zijn we verantwoordelijk voor goed beheer en een leefbare omgeving. Een huurwoning in een VvE is voor ons niet anders dan onze andere woningen. We moeten alleen meer afstemming zoeken. Met onze interne afdelingen, maar zeker ook met de andere eigenaren.

Dit zijn we

De medewerkers van de afdeling Vastgoedregie zijn allemaal collega’s met passie voor onze kerntaak: het huisvesten van mensen die daar zelf niet toe in staat zijn. Deze maatschappelijke betrokkenheid voel je bij iedereen die werkt voor Rochdale. Binnen Vastgoedregie werkt alles wel net even anders. Want ondernemers en kopers zijn niet de belangrijkste doelgroep van Rochdale, maar leveren wel een hele grote bijdrage aan het verbeteren van onze buurten.

Marlou Steenbergen

Assetmanager
Door te sturen op een juiste mix van doelgroepen of het inzetten van nieuwe woonconcepten, kunnen we onze buurten sterker maken en écht iets betekenen voor onze huurders.
Meer weten

Pieter de Roest

Programmaleider Huisvesting Statushouders
De buurt kan iets voor de bewoners doen en de bewoners iets voor de buurt.
Meer weten

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.