Pepijn Bakker
Pepijn Bakker

Pepijn Bakker

Adviseur portefeuillestrategie

Het allermooiste is dat mijn werk maatschappelijk relevant is én erg concreet. Het gaat over echte mensen.

Het willen werken voor een organisatie met maatschappelijke impact was voor mij een belangrijke drijfveer om te solliciteren bij Rochdale. In mijn functie als adviseur portefeuillestrategie kom ik wat dat betreft volledig tot mijn recht. Ik adviseer het bestuur over hoe we onze ruim 30.000 woningen zo goed mogelijk inzetten voor de stad.

Mijn werk als adviseur portefeuillestrategie

Concreet betekent dit dat ik adviseer over welke woningen we aankopen of zelf ontwikkelen, of welke we juist verkopen. Als afdeling Strategie en Beleid zijn we een beetje het ‘cement’ van de organisatie, want om te kunnen adviseren hebben we altijd kennis en medewerking van andere afdelingen nodig.
In mijn huidige functie puzzel ik wat af om onze doelstellingen te laten passen tussen alle regelgeving, marktontwikkelingen en afspraken. Wat dat betreft heb ik veel aan mijn opleiding tot architect, want daar heb ik geleerd op een creatieve manier te ‘puzzelen’ om een gebouw zo optimaal mogelijk te laten werken.

Met plezier werken bij Rochdale

Een van de leuke dingen aan werken bij Rochdale is dat ik erg diverse collega’s heb en vanwege mijn functie met al die collega’s weleens te maken heb. Zo praat ik met vakmannen en huurmakelaars over de basis van onze woningkwaliteit en zit ik bij het management of de Raad van Bestuur aan tafel om een notitie toe te lichten.

Rochdale als werkgever

Rochdale is een informele en sterk inhoudelijk gedreven werkgever. Iedereen is goed benaderbaar. Weinig kapsones. Het gaat hier niet alleen om wat je kunt, maar ook wat je met je talenten bereikt. Bovendien betekent werken bij Rochdale dus dat je iets doet dat mensen echt helpt.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.