Ilonka Broek
Ilonka Broek

Ilonka Broek

Wijkbeheerder

Met passie en plezier je werk kunnen doen is voor mij een must. En dat kan ik hier, want ik heb (zonder gekheid) de leukste baan die er is.

Als wijkbeheerder richt ik me op een schone, veilige en goede leefbaarheid in de wijk. Ik ben dus veel buiten te vinden. Want als spil tussen bewoners en complexen enerzijds en Rochdale als verhuurder anderzijds ben je eigenlijk dé contactpersoon van de wijk.

Mijn werk als wijkbeheerder

Ook bemiddel ik in overlastsituaties. Maar ik ben vooral bezig met het aanzetten tot participatie van en goede contacten tussen bewoners. Want een prettig thuis is een van de belangrijkste dingen voor mensen, en dat realiseer je alleen door samen aan de leefbaarheid te werken. Ik vind het mooi om daarvan deel uit te mogen maken.

Rochdale als werkgever

Bovendien is Rochdale een fijne werkgever die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling. En er wordt geluisterd naar wat nodig is om het werk (prettig) te kunnen uitvoeren. Je krijgt de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om datgene wat de wijk nodig heeft waar mogelijk ook echt te kunnen realiseren. Ik voel me thuis bij een organisatie met zoveel maatschappelijke verantwoordelijkheid en draagkracht.

Neem contact op met Marleen

Recruiter

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

06 273 29 797
mwillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.