Faisal Adli
Faisal Adli

Faisal Adli

Wijkbeheerder

Ik krijg de kans om zelfstandig te werken en de vrijheid te verbeteren. Integraal samenwerken is fijn, ik leer hier veel van.

Als wijkbeheerder richt ik me op een schone, veilige en goede leefbaarheid in de wijk. Ik ben dus veel buiten te vinden. Want als spil tussen bewoners en complexen enerzijds en Rochdale als verhuurder anderzijds ben je eigenlijk dé contactpersoon van de wijk.

Mijn werk als wijkbeheerder

Inmiddels werk ik alweer 15 jaar bij Rochdale. Als wijkbeheerder werk je in een buurtteam, waar we integraal met elkaar samenwerken. Elke week houden we een weekstart waar naast ik zelf de buurtcoördinator, opzichter en verhuurmakelaar bij zitten. Als er sprake is van een renovatieproject in de wijk, dan is er ook een bewonersbegeleider en een participatiemedewerker bij aanwezig.
 
Een sterk netwerk in de wijk is erg belangrijk. Ik werk samen met de wijkagent, de gemeente en stichtingen die in de wijk actief zijn. We hebben standaard overleggen gepland, maar kunnen elkaar altijd bellen als we elkaar eerder nodig hebben. Ik werk in Amsterdam Nieuw-West, waar een renovatieproject loopt voor de komende 10 jaar. Hierin denk ik mee met de collega’s van Vastgoed en geef ik signalen af, zodat alles schoon en netjes blijft in de toekomst. Als ervaren wijkbeheerder weet ik wat wel of juist niet werkt. Bijvoorbeeld een coating aanbrengen in het trappenhuis, zodat het makkelijk schoon te houden is.

Met plezier werken bij Rochdale

De variatie in mijn werk is leuk, het is zeker niet eentonig. Ik plan mijn werk zelf in. Soms lopen dagen heel anders dan gepland, elke dag is anders. Soms word ik gebeld met spoed, bijvoorbeeld als een leverancier de ketel moet maken bij een huurder wegens een gevaarlijke situatie, maar de huurder niet mee wil werken. Ik bemiddel dan. De huurders kennen mij goed omdat ik zichtbaar ben in de wijk. Het grootste gedeelte van mijn werktijd is namelijk in de wijk. Je moet wel sterk in je schoenen staan en flexibel zijn, je bent het eerste aanspreekpunt van Rochdale. Daarbij is het ook van belang dat ik mijn administratie digitaal goed bijwerk zodat collega’s weten waar ik mee bezig ben geweest. Verder is het ook leuk dat ik samenwerk met bijvoorbeeld Communicatie, om folders met aangepaste woonregels te laten maken als er een wijziging in komt. We doen het echt samen om buurten sterker te maken.  

Rochdale als werkgever

Rochdale is een fijne werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Ik krijg de kans om zelfstandig zaken uit te werken voor mijn wijk en krijg de vrijheid om te verbeteren. Integraal samenwerken is fijn. Ik leer hiervan om te kijken vanuit een andere discipline/vakgebied, waarbij ik feedback mee neem om mijn werk steeds beter te doen.  

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.