Mario Kuip
Mario Kuip

Mario Kuip

Business Controller

Met plezier samenwerken om de beschikbare middelen nu en in de toekomst zo goed mogelijk in te zetten.

Op de afdeling Financiën waarborgen we de kwaliteit van de financiële administratie. Financiën heeft naast registreren, controleren en rapporteren van (financiële) gegevens een adviserende rol als het gaat om ontwikkelingen met een financieel gevolg.  

Mijn werk als business controller

Als business controller optimaliseer ik de processen die leiden tot verantwoordingsinformatie (rapportages) en toekomstgerichte informatie (plannen). Een uitdagend en organisatie breed werkgebied. Naast dat ik aanspreekpunt ben voor mijn ‘eigen’ afdelingen zijn we vaak verbinder met en tussen de verschillende afdelingen. In het kader van risicobeheersing vorm ik samen met mijn collega’s de 2e lijn in het “3 lines of defence” model.

Rochdale als werkgever

Rochdale kent veel mogelijkheden voor opleidingen en ontwikkeling, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke interesses. Hierdoor ben ik betrokken bij meerdere duurzaamheidstrajecten van Rochdale, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Dat maakt mijn werk leuk en uitdagend!

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.