Dina Benali

Controller

Plezier hebben in ons werk wordt enorm gestimuleerd. Er is hier voldoende ruimte om zelf ideeën te bedenken en de eigen creativiteit te ontwikkelen.

Op de afdeling Financiën waarborgen we de kwaliteit van de financiële administratie. Als controller bied ik ondersteuning aan de budgetverantwoordelijke, gericht op een optimale financiële en operationele beheersing van de bedrijfsvoering.

Mijn werk als controller

Binnen Rochdale is er een verdeling in de portefeuilles. Mijn verantwoordelijkheid ligt bij de portefeuille marktwaardering en deelnemingen. Maar dat wil niet zeggen dat je je qua werk op een eilandje bevindt. Communicatie staat hier centraal en er zijn korte lijnen, waardoor je ook weet wat je collega's bezighoudt.

Rochdale als werkgever

Rochdale is een betrouwbare en zorgzame werkgever, die zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je volop de ruimte jezelf te ontwikkelen. Als je meer wilt bereiken in je carrière, is dit de ideale plek om te werken.

Neem contact op met Marleen

Recruiter

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

06 273 29 797
mwillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.