Thijs
Thijs

Thijs

Allround vakman Dagelijks Onderhoud

De diversiteit is het mooiste. Geen dag is hetzelfde en je werkzaamheden ook niet. Er is altijd een uitdaging te vinden.

Ik ben als leerling-timmerman bij Rochdale begonnen en na de afronding van mijn opleiding in 2012 in vaste dienst gekomen. Als allround vakman van de afdeling Dagelijks Onderhoud doe ik alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan een woning.

Mijn werk als allround vakman

We zorgen er voor dat de huizen in goede staat blijven. Van het vervangen van een kapotte deur, tot het plaatsen van een nieuw toilet. En we zijn de ogen en oren van het bedrijf. Wij zien wat er achter de voordeur gebeurt bij mensen. Daardoor maak je vaak leuke dingen mee met bewoners en soms ook minder leuke, maar dat hoort er ook bij.

Met plezier werken bij Rochdale

Als ik thuiskom na een dag werken met plezier word ik begroet door mijn lieve vrouw, mijn kinderen en trouwe viervoeter. Als echte gezinsman is mijn dag dan helemaal af en dat geeft energie om ertegenaan te blijven gaan.

Rochdale als werkgever

Binnen het bedrijf wordt veel gedaan waardoor je je werk leuk blijft vinden. Regelmatig heb je een cursus over verschillende dingen, zoals asbest, of ‘hoe om te gaan met bewoners’. Ook is Rochdale begaan met je gezondheid en reiken ze je allerlei tools aan, zodat je in goede gezondheid je werk kan blijven doen. En niet geheel onbelangrijk: het salaris is ook goed.

Neem contact op met Marleen

Recruiter

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

06 273 29 797
mwillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.