Bestuurlijke Zaken

We zijn verantwoordelijk voor het beleid en de koers van Rochdale. En daarmee dus uiteindelijk voor mensen met een laag inkomen, of andere kwetsbare groepen die niet zelfstandig in hun huisvesting kunnen voorzien.

Bij Rochdale werken ongeveer 500 mensen met zeer diverse functies, allemaal belangrijk om huurders een echt ‘thuis’ te bieden. In leefbare en gemengde wijken. Onze medewerkers zijn trots dat ze bij ons werken.

Hier houden we ons mee bezig

De afdeling Bestuurlijke Zaken bestaat uit twee bestuurders, met beiden een volle agenda. Er zijn dagen bij dat we van de ene naar de andere bespreking gaan, vaak aaneensluitend. Ook ’s avonds hebben wij diverse verplichtingen. Gelukkig hebben we een goed secretariaat, bestaande uit twee secretaresses RvB en een bestuurssecretaris, dat zorgt voor de nodige adempauzes.

We vormen een collegiaal bestuur, met elk een eigen portefeuille. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar informeren en op de hoogte houden van ontwikkelingen in onze portefeuille. Elke maandag hebben we een overleg, waar alle facetten van Rochdale langs komen. Besluiten nemen we gezamenlijk.

Dit zijn we

Wat ons, en eigenlijk heel Rochdale, kenmerkt is dat we altijd samen door blijven gaan. In crises en in voorspoed. Ondanks opgelegde maatregelen vanuit de overheid. Want wonen is een recht voor iedereen.

Hier vind je ons

Vroeger werkte de afdeling Bestuurlijke Zaken op de elfde etage, één van de mooiste plekken van het pand. Wij voelden ons daar echter niet thuis, want het schiep een enorme afstand tussen de afdeling en de medewerkers. Tegenwoordig vind je ons op de vierde etage, waar wij ons heel plezierig voelen. Er is nu veel meer contact en medewerkers lopen gemakkelijker bij ons binnen. De deuren staan altijd open.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.