Bedrijfsvoering

We ondersteunen alle afdelingen binnen Rochdale op facilitair gebied, met inkoop- en juridische adviezen.

De afdeling Bedrijfsvoering zorgt ervoor dat het de medewerkers van Rochdale op facilitair gebied aan niets ontbreekt.

Hier houden we ons mee bezig

Dat gaat bijvoorbeeld over de catering of een nieuwe inrichting van het bedrijfsrestaurant. Het is belangrijk dat alle medewerkers ontspannen kunnen lunchen, maar ook informeel in het bedrijfsrestaurant kunnen overleggen.

Daarnaast maken we het kantoorpand plezieriger om te werken. Dat gebeurt door het in samenspraak met de afdelingen beter in te richten en verbeterpunten door te voeren.

Bij een woningcorporatie als Rochdale wordt er voor vele miljoenen per jaar ingekocht. Van kantoorartikelen tot verzekeringen en van bedrijfskleding tot schoonmaakdiensten. Het team inkoop heeft daarbij een adviserende rol om de beste inkoopdeals te kunnen sluiten.

Ook over juridische vraagstukken, met betrekking tot onze huurders of externe partijen, geeft de afdeling Bedrijfsvoering advies, waarbij de insteek is zoveel mogelijk juridische geschillen te voorkomen.

Dit zijn we

De afdeling bestaat uit facilitair medewerkers, projectmedewerkers, juristen en inkoopadviseurs. Stuk voor stuk betrokken collega's die makkelijk bewegen tussen de verschillende afdelingen van het bedrijf.

Chantal

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer informatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Stuur me een Whatsapp, of maak gebruik van de andere contactmogelijkheden, en je krijgt snel een reactie.

Chantal

06 247 80 458
csoomers@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag

Marleen

06 273 29 797
MWillemsen@rochdale.nl

Stel een vraag Stel een vraag
 

Chantal

De website van Rochdale gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies. Waar en waarom er cookies in data wordt opgeslagen kan je in onze privacy statement lezen.